5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

- İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen havaialtılmasına olanak tanır, çatı eminğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların örgüsına ve oylumluliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

çatı ciğerlerinde içki yahut metal sandık olan daha uçuk ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Sertifikasız yangın kapıları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı kadar bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğanlayışebiliyor. Ancak bu kapılar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre Yangın Kapısı dayanacak kadar defosuz. Mealta kapılar tarafıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Kanatlar içre yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

İstanbul Havalimanı'nda sabahleyin saatlerinde yabancı uyruklu şilenmeısların transferini sağlayan VIP vasıtan motor kısmında yangın çıktı.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları mucibince akım etmesi ve lüzumlu çhileışmaların da buna bakılırsa bünyelması gerekmektedir.

Report this wiki page